English dansk Deutsch

Turforslag

Horsens som udgangshavn giver adgang til:

 

 

Jyllands østkyst som er et perfekt udgangspunkt for en sejlerferie i Kattegat, hvor der er adgang til Endelave - Anholt – Læsø- Tunø -Samsø det sydfynske øhav, de naturskønne fjorde eller til de nordtyske eller svenske havne.

Den jyske østkyst  byder på et vælg af destinationer for dagssejladser, blandt andet kan nævnes:

 

  • Tunø – her er liv og glade dage hele sommeren, også når der ikke lige er Tunø festival, og så er den bilfri.
  • Samsø – tag  Samsø rundt. Ballen havn er nok den mest populære men også andre havne på Samsø har charme ikke mindst Langøre eller Mårup havn er eftertragtede.
  • Norsminde Havn – besøg Norsminde Kro hvis i trænger til en gourmet opevelse, fiskehandleren på havnen er også et besøg værd.
  • Skødshoved havn – Kun et par timers sejlads fra Aarhus  Havn og I er ‘væk fra det hele’ og på Djursland.
  • Og tætere på har du lillebælt med et væld af oplevelser her har du det Sydfynske Øhav eller en af de mange havne.
  •  Hvis I trænger I til at komme væk fra det hele kan i også overveje at kaste anker, nyde en frokost eller en svømmetur i havet. 

 

Link:  www.marinaguide.dk/horsens-lystbaadehavn/om-havnen/

 

Ved anløb af Mårup Eller Ballen (Samsøfestival) havn ja så er Samsø er et kapitel for sig se f.eks Norby - 

Nordby er Samsø's nordligst placeret by , og er et helt naturligt sted du skal igennem når du skal ud og nyde naturen på den nordlige del af  Samsø.

Men du skal absolut heller ikke snyde dig selv for at gå en tur omkring gadekæret eller se byens smukke klokketårn .

Af de mange er Ballebjerg et af de smukke, bakkede områder med adgang til stenstrand.af andre naturoplevelser kan på Samsø nævnes især mod nord: "Issehoved er øens nordligste punkt, hver man kan opleve en miniatureudgave af Skagens "Grenen".

TUNØ-

Søger du freden og alligevel havnestemning så er Tunø sagen - en spadseretur rundt øen er en speciel oplevelse - og for de mange musikinteresserede er et af årets højdepunkter jo nok den årligt afholdte Tunø-Festival - men også de andre weekender henover sommeren er den absolut et besøg værd der er vel for det meste underholdning eller dans med et populært orkester på "Mejeriet " eller Kroen og fællesgrillen på havnen er også flittigt besøgt .

 

 

Portalen "sydforfyn" giver jer en rigtigt god fornemmelse af, hvad i kan vente jer at se på jeres tur rundt i øhavet. Tag et kig på portalen og se evt siden "tag på togt" den beskriver adskellige øer. 


sailing danmark video youtube:

http://www.youtube.com/watch?v=Ui3i6vvi6hU

 

https://www.youtube.com/watch?v=Mq6YZ4WiLJE

 se i øvrigt : www.havnelods.dk hvor der generelt beskrives havne besejling og områderne + byerne i nærheden.

Så sæt sejl på din ferie 2019!

Vi har beskæftiget os med  bådudlejning www.lej-1-baad.dk i flere år det  har givet en masse erfaring - som vi  forsøger at udnytte bedst muligt ,og ser da med glæde  flere og flere kunder som kommer igen.

 

 Bådudlejning Danmark -  Horsens Marina lystbådehavn hvor der bla. er følgende både til udlejning: Becker 27 yanmar diesel gennemtænkt båd i stil med bianca bådene men denne er opgraderet med nye sejl kompressorkøl garmin navigation, Mosquito88,volvo diesel  som er opgraderet med rullegenua gharmin navigation med kortplotter og eccolod delt batteri funktion sprayhood m/m Bostrøm b31 mk2  yanmar diesel er i stil med yderst velsejlende både  som iw 31 og andre i samme klasse , Kings Cruiser33 volvo diesel er en velsejlende båd i klasse med malø najad halberg rassy og andre Grampian 34 engelsk bygget med oceaner af plads udfaldende hæk som giver masser af plads  autopilot og er bygget efter lloyd specifikationer til oceansejlads sole 3 cyl diesel   Sagitta 35, dansk bygget med klasse specifikation som dækker oceansejlads ej yderst velsejlende sejler med garmin navigation raymarine pilot fuldt telt sprayhood v/k tryk vand teak i cockpit  rulle sejl genua -storsejl  overalr fin stand med  volvo diesel sejldrev.

 Bådudlejning kontakt 30335491

Bådudlejning  i det  smukkeste sejlområde ,østkysten  Horsens Marina,lystbådehavn er et perfekt udgangspunkt for en sejlerferie i Kattegat. Herfra er der adgang til Lillebælt, Sydfynske øhav, Endelave, Tunø, Samsø, Læsø, Anholt,  de naturskønne fjorde, eller til de lidt længere ture, Nordtyske, Svenske eller Polske havne.

Yderligere info på mobil: +45 30 33 54 91 eller email på janfnielsen@mail.dk

 Tags:Lej1båd.dk, lej-min-båd.dk, lej-1-baad.dk, lejbåd.dk, lej-1-baad.dk, lejbåd.dk, lej en båd.dk,  www.lej-1-baad.dk  båd-udlejning Horsens, Jylland  Maritim ferie  kontakt 30 33 54 91  

 

What do you want to do ?
New mail